Italialaista ruokaa suomalaisella vivahteella Helsingissä

Tocan keittiö on vertaansa vailla. Gennaron ("Kentsu") vuosien kokemus niin maailmalla kuin Suomessa yhdistettynä Pietron nuoruuteen ja innokkuuteen kohtaavat uudella tavalla jota Helsingissä ei ole ennen nähty. Vaikka Italian ja Suomen väliin mahtuu monta tuhatta kilometriä ei ravintolan makumaailma rajoitu pelkästään tuolle akselille vaan päästään siellä pyörähtämään myös toiselle puolelle maapalloa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että lautaselle laitetaan koko maailma vaan annoksissa ovat tärkeinä elementteinä tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ja makujen tunnistettavuus ja yksinkertaisuus.

Tarjoamme Tocassa italialaisittain valmistettuja kolmen ja viiden ruokalajin menuita. Menun sisältö saattaa vaihdella päivittäin riippuen saatavilla olevista tuotteista.

Tämän viikon menuissa esimerkiksi:

Maa-artisokkakeittoa, pikkelöityä omenaa, tryffeliä ja mantelia
Jerusalem artichoke soup with pickled apple, almond and truffle

Kurpitsa creme brulée, gorgonzolaa
Butternut squash creme brulée with gorgonzola

Sienirisotto
Risotto of mushrooms

Päivän kala
Fish of the day

Ankkaa, juuriselleriä ja puolukkaa
Duck with celeriac anf lingonberry

Muscovadokakkua, tyrniä ja appelsiinia
Muscivadocake with orange and seabuck thorn

Maistelumenu/tasting menu

3 ruokalajin menu 45€
3 Course menu

5 ruokalajin menu 65€
5 Course menu

Ilmoitathan erikoisruokavaliot ennakkoon jotta voimme
ottaa tarpeesi huomioon.

Please let us know if you have any kind of food allergies or requets.

Kerro meistä kavereillesi

Olemme SoMessa:

  • Facebook
  • twitter
  • trip advisor
  • instragam

Ajankohtaista

17.12.2016

Vuosi lähenee loppuaan…

Minulla on kaksi sähköpostiosoitetta, yksi oma ja toinen Tocan. Molempiin tulee päivittäin... Lue lisää »
26.5.2016

Kesän kynnyksellä Toca täyttää 3 vuotta!

Olipas pakko ”tarttua kynään” ja päivittää omaakin blogia kun tällä hetkellä... Lue lisää »