Kerro meistä kavereillesi

Uutiset

Vuosi lähenee loppuaan…

17.12.2016

Minulla on kaksi sähköpostiosoitetta, yksi oma ja toinen Tocan. Molempiin tulee päivittäin kymmeniä uutiskirjeitä; on viiniuutisia, koiranruokaa, puhelimia, siivousvälineitä, vaatteita, mainoksia ja vaikka mitä. Ja arvatkaa kuinka monta... Lue lisää »

Uuden vuoden lupauksia ja pakkasta -kliseitä

22.1.2016

Tänä vuonna luvataan jaksaa paremmin ja pitää itsestämme huolta työn ohella. Tehdä työ vieläkin paremmin, aina hymy huulilla ja rennosti, välittämättä ihmisten hassuista (lue tyhmistä) kommenteista (varsinkaan niistä nettiin... Lue lisää »

Synkkä viikonloppu

15.11.2015

Viime torstaina alkuillasta kun meillä oli jo ensimmäiset asiakkaat illallistamassa seurasimme ikkunasta Tocan edessä tapahtuvaa pidätystilannetta. Kadulle oli pysäytetty pikkuauto ja paikalla olivat kaksi mustamaijaa, suojelupoliisi ja yksi... Lue lisää »

Maanantai maanantai

6.10.2015

Heräsin siinä hieman seitsemän jälkeen kun koira röhki ja oksensi lattialle, pomppasin ylös eikä uni tietenkään sen jälkeen enää maistunut. Ei muuta kuin kahvia naamaan ja autoon, olimme tällä kertaa kahdestaan Leevin kanssa Lahdessa... Lue lisää »

Köökin avajaiset 21.9

23.9.2015

Saimme vihdoin järjestettyä uuden keittiön avajaiset viime maanantaina kun remontin jäljiltä viimeisetkin hienosäädöt oli tehty ja ulkovalokyltti asennettu. Juhlia oltiin mietitty jo viime keväästä asti ja koska varsinaisia... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »

Olemme SoMessa:

  • Facebook
  • twitter
  • trip advisor
  • instragam

TableOnline