Kerro meistä kavereillesi

Uutiset

Erikoiset erikoisruokavaliot

2.9.2015

Minulla on onni kuulua niihin ihmisiin joilla ei varsinaisesti ole ongelmia ruuan suhteen vaikka meidän keittiön väki on varmaankin asiasta eri mieltä. Nirsoilen siis vain koska pidän enemmän jostain toisesta raaka-aineesta kuin toisesta, mutta... Lue lisää »

Terveiset Apuliasta ja raikas kesäpastaohje

8.8.2015

Lähdimme heinäkuuksi ravintolan remonttia pakoon Italian Pugliaan eli saapasmaan korkoon. Alue on meille tuttu jo edellisiltä vuosilta ja tänä vuonna olimme vuokranneet talon Maruggio-kylän läheltä, noin 60 km Tarantosta etelään. Talomme... Lue lisää »

Makaroonin mahdollisuudet - Taste of Helsinki

15.6.2015

Keittiömestarimme Gennaro sai mahdollisuuden päästä näyttämään taitojaan Taste of Helsinki-tapahtumaan sunnuntaina 14.6 kun yksi tapahtuman ravintoloista joutui perumaan tulonsa ja näin ollen myös näytöksensä Taste Theatre:ssä. Aikaa... Lue lisää »

Karman lait... eli kun jokin voi mennä pieleen se myös menee!

10.6.2015

Eräs tuttuni sanoi, että ”valitettavasti huono onni on aina vakio” kun kerroin hänelle viimeisimmästä epäonnen päivästämme. Tällä kertaa tästä jääkaappi-episodista joutuivat kärsimään asiakkaammekin. Mikä siinä siis... Lue lisää »

Toca 2 vuotta 27.5.2015

23.5.2015

Toca 2 vuotta 27.5.2015 Kaksi vuotta on kulunut siitä kun Toca sai alkunsa ja nyt onkin aika luoda katsaus näihin ensimmäisiin vuosiin ja niiden tuomiin haasteisiin ja ilon hetkiin: Ensimmäisenä iltana emme varsinaisesti pitäneet... Lue lisää »

Olemme SoMessa:

  • Facebook
  • twitter
  • trip advisor
  • instragam

TableOnline